Airco Service:

Koelt je airco niet meer zo goed als eerder? Dan kan je auto wel een Airco Servicebeurt gebruiken!.

  • Airco vullen en koudemiddel recyclen
  • Unieke garantie: Gegarandeerd koeler of geld terug

 

Voordelen van airco bijvullen:

  • Direct koudere lucht
  • Aangename temperatuur in het voertuig verhoogt het rijcomfort
  • Regelt de luchtvochtigheid
  • Airco bijvullen helpt tegen het beslaan van ruiten

 

Heeft u vragen over uw Airco?

Wij helpen u graag!

Hoe vaak moet mijn airco gevuld worden?

Elke auto met airco heeft airco service nodig. Als het vullingspercentage van je airco onder de 70% komt, vermindert het koelvermogen en neemt de kans op een defect aan je airco toe. Daarom adviseren fabrikanten om eens per 4 jaar de airco te laten vullen tijdens een Airco Servicebeurt. Hiermee zorg je ervoor dat de koelcapaciteit van je airco behouden blijft.

 

Airco onderhoud bij Auto Service Houten

Wellicht is alleen airco bijvullen niet voldoende en merkt u dat de airco ook niet erg fris ruikt. Een stinkende airco kan veroorzaakt worden door bacteriën en schimmels die zich nestelen in de verdamper. Om erachter te komen of uw auto een airco onderhoudsbeurt nodig heeft kunt u ons om advies vragen. Wanneer u een airco geurbehandeling wenst, kunt u die ook bij Auto Service Houten krijgen.

Voor of in de vakantietijd raden we aan om even een airco controle te doen, om ervoor te zorgen dat de airco optimaal werkt. Zorg ervoor dat dit tenminste 1x in de 4 jaar wordt gedaan, met name als u met de auto op vakantie gaat naar het buitenland. Bij Auto Service Houten kunt u al een airco controle laten uitvoeren!

onderhoud
banden-service-auto
apk